Xavi Cols i Sergio González entren en joc

Sergio va debutar en partit oficial al Palau Blaugrana mentre que Xavi Cols va sortir a la pista amb empat a zero al marcador i va jugar un total de cinc rotacions

Els jugadors planter Xavi Cols i Sergio González van ser protagonistes en la golejada del Barça Lassa aquest dimecres al Palau contra Burela (6-2). Andreu Plaza va confiar en els dos joves per donar minuts de descans als jugadors més carregats de minuts, com és el cas de Tolrà i Dyego. D’aquesta manera, Xavi Cols va entrar a la pista encara amb empat a zero al marcador i va jugar minuts de responsabilitat responent al repte amb nota alta. En total, Xavi Cols va jugar cinc rotacions, molts més minuts dels que havia disputat en els dos partits precedents contra Jumilla i a Gran Canària, quan només havia entrat en joc en una i dues rotacions respectivament.

Per la seva banda, Sergio González va debutar en partit oficial al Palau Blaugrana. El jugador de Montcada, que ja havia disputat els seus primers minuts oficials amb el Barça a Gran Canària, va jugar dues rotacions a la segona part i  va complir a la perfecció amb el seu rol.

“És una alegria haver pogut donar minuts a Xavi i Sergio”, va reconèixer Andreu Plaza en el post partit. “Xavi Cols ha tingut la responsabilitat de sortir amb el zero a zero al marcador i ha respost molt bé, mentre que Sergio estava més tranquil que en l’últim partit a Gran Canària i ha fet exactament el que se li demanava”, ha destacat el tècnic.