Barça Lassa: Més de 250.000 seguidors a Twitter

Barça Lassa: Més de 250.000 seguidors a Twitter

El compte de Twitter @FCBHandbol supera el quart de milió de seguidors i segueix sent la més seguida del món de l’handbol

Dissabte el Barça Lassa s’emportava un merescut triomf a la pista del Telekom Veszprém, vigent subcampió d’Europa, per 22 a 25 i també obtenia un altre triomf a les xarxes socials. @FCBHandbol a Twitter superava els 250.000 seguidors i es continua mantenint al capdamunt dels comptes vinculats al món de l’handbol.

La més seguida

El compte de Twitter de l’handbol blaugrana supera, a data de dilluns 13 de febrer, els 250.100 seguidors, i és referent al món de l’handbol mundial.

A més dels resultats dels partits i les notícies del lloc web www.fcbarcelona.cat , es poden seguir totes les activitats que l’equip realitza amb informació de viatges, entrenaments i informacions de servei, que es poden trobar a twitter.com/FCBHandbol

Comparant el nombre de seguidors del Barça Lassa d’handbol a Twitter amb altres clubs podríem veure que el PSG d’handbol té 66.600 seguidors, el THW Kiel 50.397 o el Kielce 7.834.

Les xarxes socials del Barça d’handbol

A més de Twitter, la informació del Barça d’handbol es pot trobar a Facebook. A la pàgina www.facebook.com/FCBHandbol , amb més de 4.324.000 seguidors, es pot trobar tota la informació referent a la secció.

També a Instagram és present l’handbol blaugrana. El compte @FCBHandbol , que funciona com a tal des del mes de març  del 2016, està assolint més de 63.000 seguidors en gairebé un any de funcionament en solitari com a compte d’Instagram.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut