Barça Femení – Rayo: Sabies que…

Barça Femení – Rayo: Sabies que…

Les curiositats que envolten el duel de diumenge a la tarda al Miniestadi

El duel entre el Barça Femení i Rayo, corresponent a la 19a jornada de Lliga, que es disputarà diumenge a les 16 hores al Miniestadi amaga algunes curiositats. A continuació les repassem:

Jenni Hermoso i Miriam Diéguez són les dues blaugrana amb passat rayista. La ‘10’ culer va jugar a Vallecas del 2010 al 2013, mentre que la ‘8’ ho va fer a la temporada 2010/11.

El Rayo no venç el Barça des del 0-2 del 9 de setembre del 2012, un dia en què precisament Jenni Hermoso va obrir el marcador per part visitant.

Aquesta derrota, fa quatre anys i mig, és l’antepenúltima de les culers com a locals a la Lliga. Des de llavors només València (2014/15) i Atlètic de Madrid (2015/16) han guanyat a Can Barça.

El Rayo Vallecano només ha sumat un empat en tota la Lliga. És el que menys n’ha viscut.

A la primera volta el duel es va resoldre amb un contundent 0-4, amb hat-trick inclòs d’Alexia Putellas.

Aquell dia Ange Koko va marcar el seu primer gol oficial amb el Barça.

Natalia Pablos, referent ofensiu de les madrilenyes, i Vicky Losada van coincidir durant un any i mig a l’Arsenal Ladies.

Serà el sisè partit del curs del Barça Femení al Miniestadi. Ha guanyat els cinc anteriors –tres de Lliga i dos de Champions League- amb un balanç de 17 gols a favor i 1 en contra.  

Serà la primera vegada en les últimes temporades que succeeixi un partit de Lliga femenina i un de masculina correlativament al Miniestadi i al Camp Nou. Els homes de Luis Enrique rebran el Leganés a les 20.45h.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut