FC Barcelona Lassa - Galatasaray: Volen recuperar sensacions a Europa

FC Barcelona Lassa - Galatasaray: Volen recuperar sensacions a Europa

Els de Bartzokas busquen el novè triomf del curs per escalar posicions a la taula

El Barça Lassa rep aquest divendres a les 21 h el Galatasaray Odeabank en la que serà la 22a jornada de l’Eurolliga de bàsquet. Els blaugranes són ben conscients de la importància del partit i saben que el rival no ho posarà gens fàcil. I és que en el duel de la primera volta, a Istanbul, el Galatasaray va superar els de Bartzokas per catorze punts (78-64). Per tant, caldrà no refiar-se en cap moment del conjunt turc per poder sumar un nou triomf al Palau, que ha de tornar a ser inexpugnable amb el suport de l’afició.

El rival

En les últimes jornades ha millorat les seves prestacions, tot i el seu balanç de 6-15. El conjunt que entrena Ergin Ataman té en Sinan Güler el seu màxim anotador (11,8 punts), tot i que Vladimir Micov (10,9) i el tot-terreny Blake Schilb (9,4) també són realment perillosos en l’aspecte anotador. En el joc interior destaquen Alex Tyus (10 punts i 5,2 rebots) i també l’exblaugrana Tibor Pleiss, amb 8,3 punts i 4,8 rebots. A més, cal destacar jugadors com l’elèctric base Fitipaldo (8,1 punts), l’aler pivot Daye (7,9 punts) i el tirador Diebler, un home que pot agafar grans ratxes des del triple (48% d’encert).

El Barça

Té les baixes segures de Doellman, Renfroe i Oleson, tots ells recuperant-se de diferents lesions, a banda de les ja conegudes de Lawal i Ribas. Per a aquest partit Bartzokas podrà comptar amb el base Xavier Munford, que ha estat donat d’alta a la competició europea i pot debutar. Els blaugranes, doncs, són conscients de la dificultat del partit i volen tirar-lo endavant per continuar somiant a Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut