Victòria de mèrit del Juvenil a Montcada (3-6)

El Barça podria guanyar la lliga de forma matemàtica la propera jornada si guanya al Manacor i Les Corts UBAE no suma els tres punts contra el Manresa

Victòria treballada del Barça Juvenil a Montcada, una de les pistes més complicades de la lliga. En els primers minuts de joc ja es va veure que el partit seria d’allò més incòmode per al conjunt barcelonista. Més encara, quan en el minut 3 de partit una pèrdua en la zona de construcció blaugrana l’aprofitaven els locals per avançar-se en el marcador (1-0). Això va fer que els visitants haguessin de posar els cinc sentits en el partit, i ho van fer ja que en dos minuts van capgirar el marcador (1-2). El Barça dominava però sense generar massa perill, i el Montcada va tornar a equilibrar el partit aprofitant una nova pèrdua blaugrana (2-2).

Després del descans, els barcelonistes van sortir dels vestidors esperonats per tal de no veure’s sorpresos i als 18 segons de joc van aconseguir trenar una bona jugada per posar el 2 a 3. Però el Montcada no es rendiria amb tanta facilitat i al minut 3 de la represa, després d’un córner mal rebutjat per la defensa blaugrana, tornava a posar les taules en el marcador (3-3). Aquest marcador es va mantenir uns minuts, però un FC Barcelona més intens que en la primera meitat va començar a exercir domini i cert control del joc. D’aquesta manera Víctor culminava una jugada de molta empenta per posar el 4-3. A falta de 5 minuts pel final, Víctor tornava a marcar, aquest cop en la sortida d’un córner. Després d’aquest gol, el Montcada va decidir apostar per la tàctica del porter-jugador que va fer inquietar en un parell d’accions la porteria defensada per Àlex. Tot i això, Àlex va aprofitar aquest fet, per donar una assistència magistral a Pau que posava el definitiu 3 a 6 en l’electrònic.

Amb aquesta victòria el FC Barcelona segueix comptant els seus partits per victòries i deixa la lliga vista per sentència. La propera setmana, una victòria blaugrana acompanyada d’una ensopegada de Les Corts UBAE donaria al títol de manera matemàtica.