Barça – Flensburg: Partits d’alt voltatge

Barça – Flensburg: Partits d’alt voltatge

Els partits entre catalans i nord-alemanys estan sempre plens d’emoció i intensitat

De nou el Barça i el Flensburg es troben en un partit prou decisiu en l’esdevenir del Grup A de la VELUX EHF Champions League. Diumenge a les 19.30 h el Palau Blaugrana acollirà un duel en què el Barça vol sumar dos punts per continuar líder i el Flensburg, lluitar, com a mínim, pel tercer lloc del grup. Un altre duel decisiu en una història d'enfrontaments d’alt voltatge entre ambdós equips.

Els tres darrers precedents, de color blaugrana

Barça i Flensburg han jugat un total de set vegades en competicions oficials, amb cinc victòries blaugrana i dues del Flensburg, però les tres darreres vegades que s’han trobat el triomf ha estat culer.

En el partit de la primera fase de l’actual edició de la VELUX EHF Champions League els barcelonistes van fer un gran matx a la pista del Flensburg i es van endur els dos punts (27 a 28).

A la fase grups de la Champions 2014/15 el Barça es va imposar en els dos enfrontaments, per 33 a 37 a Alemanya i per 36 a 27 a Barcelona.

Derrotes doloroses

La semifinal de la Champions 2013/14 a Colònia va significar el triomf del SG Flensburg – Handewitt sobre el FC Barcelona en un partit en què el temps reglamentari va acabar amb empat a 32. La pròrroga també va acabar amb empat, en aquest cas a 36. La sort dels 7 metres va ser favorable al Flensburg, que es va imposar per 39 a 41, i finalment es va proclamar campió d’Europa superant els seus veïns del THW Kiel.

Un altre triomf del Flensburg davant el Barça es va produir als quarts de final de la Champions 2006/07, en què els blaugranes van caure per 31 a 21 a Alemanya i van guanyar per 34 a 29 al Palau Blaugrana, i van quedar eliminats de la competició.

El primer partit en competició entre els dos equips va ser l’any 1999, en què el FC Barcelona d’handbol va superar el Flensburg per 32 a 29 a la semifinal de la Supercopa d’Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut