Reconeixement al Barça pel seu paper d’entitat col·laboradora del Carnet Jove

Reconeixement al Barça pel seu paper d’entitat col·laboradora del Carnet Jove

Oriol Tomàs, directiu responsable de la Comissió de Joves, representa el Club en un acte celebrat al CaixaForum per commemorar el 30è aniversari del funcionament d’aquest carnet

El FC Barcelona ha estat una de les entitats que han rebut avui el reconeixement oficial de l’Agència Catalana de la Joventut de la Generalitat de Catalunya, per la seva tasca com a col·laboradors del Carnet Jove. Aquest reconeixement ha tingut lloc durant un acte que s’ha celebrat aquest vespre a l’edifici CaixaForum de Barcelona per commemorar el 30è aniversari de l’entrada en funcionament d’aquest carnet.

L’acte ha estat presidit pel vicepresident de la Generalitat i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, i el FC Barcelona ha estat representat per Oriol Tomàs, membre de la Junta Directiva i responsable de la Comissió de Joves del Club. També han estat presents la directora general de Joventut, Marta Vilalta, el director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch, i el director territorial de CaixaBank, Jordi Nicolau Aymar, entre d’altres.

D’entre els més de 3.700 col·laboradors actuals, gràcies als quals és possible el nivell d’èxit al qual ha arribat el Carnet Jove, s’han seleccionat 15 entitats per rebre avui aquest reconeixement, com a representants de la gran diversitat de col·laboradors que reuneix el carnet.

Referents en l’àmbit de l’esport

El FC Barcelona ha estat una de les 15 institucions seleccionades, per ser un dels col·laboradors referents en l’àmbit de l’esport, a través de la variada oferta  d’avantatges i descomptes que des de fa anys posa a disposició dels titulars del Carnet Jove. 

Després de rebre l’obsequi acreditatiu d’aquest reconeixement, Oriol Tomàs ha agraït en nom del FC Barcelona la distinció:“Per al Barça és un honor ser còmplice de l'èxit del Carnet Jove i vull agrair aquest reconeixement cap al nostre Club. Els joves formen un col·lectiu de gran importància per al Barça i a ells va especialment dirigida tota la tasca que fem per fomentar els valors a través de l'esport"

Oriol Tomàs ha manifestat que "el futur és de la joventut i per això el Barça vol potenciar la conexió entre els joves i el Club amb noves propostes que facilitin aquesta associació,i el Carnet Jove és una eina priomordial per fer-ho possible". Per acabar, el directiu blaugrana ha recordat que "aquells que es van associar al Carnet Jove des del seu inici, han vist guanyar el Barça en aquest període els seus cinc títols de campió d'Europa de futbol".

Les altres entitats que també han rebut el reconeixement del Carnet Jove han estat TV3, Abacus, PortAventura, el Festival de Sitges de Cinema, el Saló del Còmic i del Manga de Barcelona, Temporada Alta, la Seu Vella de Lleida, Instituts Odontològics, Llagurt, Waynabox, Fotografia Niepce, Circuit Urgellenc, Centre Òptic Tàrrega i ADE Idiomes.

Aprofitant aquest acte, i amb la participació de l’humorista Peyu, s’ha visionat l'anunci de la nova imatge que té aquest any el Carnet Jove, que, com a principal novetat, ha decidit deixar el color blau i passar-se al groc i al negre.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut