La Penya Blaugrana de París organitza actes abans del PSG-Barça

La Penya Blaugrana de París organitza actes abans del PSG-Barça

Amb motiu del partit de Lliga de Campions la penya de la capital francesa actuarà d’amfitriona per a tots els aficionats que s’hi desplacin

La Penya Blaugrana de París ha preparat diversos actes pels dies previs al partit entre el Paris Saint Germain i el FC Barcelona de Lliga de Campions. Pel diumenge dia 12 de febrer, la penya ha organitzat un torneig de futbol entre els seus membres que donarà el tret de sortida a la celebració de la visita del conjunt de Luis Enrique a la capital francesa.

El dilluns a la nit s’ha preparat un sopar barcelonista a partir de les 19:30 hores al Restaurant Chez Papa (153 Rue Montmartre, París) amb l’assistència del directiu responsable de la Comissió Social del FC Barcelona, Josep Maria Barnils i un gran nombre de penyistes.

El mateix dia del partit, el dimarts, la penya ha convocat entre les 17:30 hores i les 19 hores a tots els barcelonistes a la seu de la Penya (23 Boulevard Poissonnière, Pub Corcoran's) per anar junts cap al Parc dels Prínceps i viure una gran nit de futbol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut