El Barça Lassa reparteix il·lusió a diferents centres hospitalaris

El Barça Lassa reparteix il·lusió a diferents centres hospitalaris

Tots els jugadors i l’staff s’han repartit en tres espais diferents per poder arribar a més nens i nenes

El Barça Lassa ha visitat aquest dimarts, després de l’entrenament a la Ciutat Esportiva per seguir preparant el partit contra el Galatasaray, diferents centres hospitalaris com la Casa dels Xuklis o la Casa Ronald McDonald, a més del CEM Mar Bella. I és que els blaugranes han repartit il·lusió a nens i nenes ingressats en diferents centres i també han fet una visita a menors que segueixen jugant a bàsquet en cadira de rodes.

Tres expedicions

Diferents jugadors del Barça Lassa, així com membre de l’staff, s’han repartit en els diferents centres visitats. El directiu responsable de la secció, Joan Bladé, ha estat a la Casa Ronald McDonald juntament amb Georgios Bartzokas, Ante Tomic, Víctor Claver, Alex Renfroe, Sasha Vezenkov i Moussa Diagne.

Pel que fa a la Casa dels Xuklis, Petteri Koponen, Stefan Peno, Justin Doellman, Perperoglou, Brad Oleson i Shane Lawal han estat els jugadors que han fet passar una bona estona els nens i nenes ingressats. També hi era el Mànager esportiu Rodrigo de la Fuente.

Finalment, al CEB Mar Bella, l’expedició blaugrana que hi ha fet cap ha pogut gaudir d’una bona estona amb nens i nenes en cadira de rodes i, fins i tot, alguns jugadors s’han atrevit a jugar. El jugadors que han visitat la Mar Bella han estat el capità Juan Carlos Navarro, Vitor Faverani, Tyrese Rice, Pau Ribas, Xavier Munford i Marcus Eriksson.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut