El gran gol de Jordi Mboula contra el Borussia Dortmund

El gran gol de Jordi Mboula contra el Borussia Dortmund

Ha estat la jugada del partit que s’ha disputat al Miniestadi, en què el Juvenil A del FC Barcelona ha superat els alemanys als vuitens de la UEFA Youth League

Estratosfèric gol el que ha fet aquest dimecres Jordi Mboula al Miniestadi, que ha aixecat els 1.660 espectadors que han presenciat el partit de vuitens de la UEFA Youth League entre el Juvenil A del FC Barcelona i el del Borussia Dortmund.

El jugador de l’equip que dirigeix Gabri García ha caçat l’esfèrica al mig del camp blaugrana, a la banda dreta. Amb una ruleta, s’ha desfet del primer adversari i ha marxat en velocitat cap a la porteria alemanya. Dins l’àrea, ha superat dos defenses amb una hàbil croqueta abans de fer un xut creuat que s’ha colat al fons de la xarxa.

Després de la gran victòria contra el Borussia Dortmund (4-1), el tècnic blaugrana ha valorat l'extraordinària diana d'Mboula: "Quan tens jugadors d'aquesta qualitat pots preparar moltes coses que després apareixen i sembla que no serveixi de res". Tot i així, Gabri ha puntualitzat que "Mboula ha fet un gran partit d'equip, ha treballat i ha trobat aquell moment d'inspiració".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut