Així ha estat el viatge a Madrid

Així ha estat el viatge a Madrid

Els blaugranes ja són a la ciutat madrilenya per concentrar-se de cara al duel d’aquest diumenge contra l’Atlètic de Madrid

Després de la sessió d’entrenament i que Luis Enrique hagi fet pública la llista dels 18 convocats, el FC Barcelona ja és a Madrid, ciutat on l’equip disputarà aquest diumenge un partit important de Lliga davant l’Atlètic de Madrid al Vicente Calderón. L’expedició blaugrana, que ha estat encapçalada pel vicepresident primer Jordi Cardoner i que ha comptat també amb els directius Joan Bladé, Javier Bordas, Emili Rousaud i Xavier Vilajoana, s’ha enlairat al voltant d’un quart de vuit del vespre de l’Aeroport de Barcelona i ha aterrat a un quart de nou a Madrid.

Un cop aterrat a la ciutat madrilenya, l’equip s'ha desplaçat a l’hotel Eurostars Madrid Tower, on descansarà fins a les hores prèvies al duel. El Barça és conscient de la importància de sumar els tres punts per aconseguir el liderat provisional i pressionar el Reial Madrid, que jugarà després del Barça a El Madrigal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut