Gran Canària FS – FC Barcelona Lassa: S’escapen dos punts en un final boig (6-6)

Els gols de Ferrao (3), Roger Serrano (2) i Dyego no han estat suficients per mantenir el liderat del conjunt blaugrana, que ha desaprofitat tres gols de marge en els últims dos minuts

El Barça Lassa ha posat punt final a la ratxa de deu victòries consecutives a la Lliga. El conjunt d’Andreu Plaza ha perdut el liderat després d’empatar a la pista del Gran Canària en un final de partit cruel. I és que els culers han dominat el marcador durant tot l'enfrontament, i a dos minuts per al final guanyaven 3-6 gràcies a un hat-trick de Ferrao, un doblet de Roger Serrano i un altre gol de Dyego. Els canaris, però, han sorprès els blaugranes i han acabat igualant el matx (6-6). L'empat deixa el Barça Lassa en segona posició a un punt del nou líder, el Movistar Inter.

El marcador ha trigat molt poc a moure’s. Després d’una primera aturada de Sedano, Ferrao ha inaugurat l’electrònic a plaer a la sortida d’un córner servit per Tolrà. Amb el gol, el Barça Lassa ha passat a ser dominador clar del joc, però en una jugada aïllada els locals han empatat mitjançant Juanillo. El domini blaugrana ha continuat, però les ocasions no es convertien en gol. Dyego, sobre la línia, i Quintela, en un mà a mà, han fregat el gol. Ferrao ha repetit de cara a porteria amb un bon xut creuat, però Pablo Salado ha tornat a empatar ràpidament.

Avantatge desaprofitat

El 2-2 al descans ho deixava tot obert, però Ferrao ha completat el seu hat-trick –el tercer triplet del brasiler aquest curs– en començar la segona part. L’intercanvi d’ocasions ha culminat amb el gol de Dyego, que poc abans havia xutat al pal. Amb el 2-4 ha debutat el jove Sergio González amb el primer equip. El domini blaugrana era clar, i amb deu minuts per endavant el conjunt canari ha optat pel porter jugador. Amb aquesta fórmula, Juanillo ha reduït distàncies (3-4) al minut 31, i Sedano ha salvat l’empat en dues ocasions.

Davant l’atac de cinc del Gran Canària, Roger Serrano ha estat el més hàbil. Primer, al contraatac, i després, amb un xut des del seu propi camp, el jove blaugrana ha obert escletxa al marcador (3-6, minut 35). El duel semblava sentenciat, però els locals no s’han rendit.

Quedaven dos minuts per jugar-se, i el pitjor que podia passar ha passat. Saúl i Juanillo han ajustat l’electrònic (5-6) amb un minut i mig per endavant. Dyego ha perdonat el setè del Barça Lassa, i Anás ha acabat posant l’empat definitiu a 22 segons per al final. Després de deu victòries seguides, el Barça Lassa trenca la ratxa i queda un punt per darrere del líder abans de rebre el Pescados Rubén Burela al Palau (dimecres 15 a les 20 hores).