Tres golejades a domicili al planter

Tres golejades a domicili al planter

Els tres equips de les categories inferiors blaugrana van acabar vencent amb claredat els seus partits de Lliga
En un cap de setmana d’aturada de la Lliga de Primera i de Segona Divisió pels compromisos internacionals, els tres equips de les categories inferiors blaugrana van guanyar els seus respectius duels, tots ells a domicili. A continuació els repassem:

Santa Susanna – Juvenil-Cadet (0-6)
Possiblement el triomf més plàcid el va viure el conjunt dirigit per David Forcat. I és que al minut 10 les seves jugadores ja manaven per 0-3, amb gols de Claudia Pina i Bruna Vilamala. Més endavant, Laura Linares (2) i Marta Vilarrasa certificarien la golejada. L’equip és líder a la Lliga amb cinc punts més que l’Espanyol.

Sant Gabriel – Infantil-Aleví (1-11)
Les noies entrenades per Juan Carlos Hidalgo continuen amb pas ferm. Aquesta vegada, però, es van haver de refer d’un gol en contra al primer minut de partit. Laura Mas Berenguer (3), Natàlia Muñoz (2), Claudia Gómez, Valeria Trujillo (2), Laura Lobo i Esther Laborde (2) van capgirar el marcador amb les seves dianes. Les culers segueixen líders, amb un punt més que l’Espanyol, quan queden tres jornades i un duel directe per disputar.

Sant Gabriel – Aleví-Benjamí (2-5)
També els hi va tocar remuntar a les més menudes del futbol femení blaugrana. En aquest cas, un 2-0 inicial al camp del Sant Gabriel. Ylenia Estrella (2), Claudia Garcia, Laia Martret i Xènia Puigcercós van donar tres punts més al quadre entrenat per Pablo Álvarez, que és segon a la classificació, a quatre punts del liderat.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut