Marc Tolrà renova fins al 2020

Marc Tolrà renova fins al 2020

El tanca de Vilassar, que va tornar de la cessió al Xota a l’estiu del 2015, amplia per tres anys la seva vinculació amb el Club

Marc Tolrà continuarà tres temporades més al Barça Lassa. El jugador format al planter renova fins al juny del 2020 ja plenament consolidat com un dels líders de l’equip i com el tercer capità de la plantilla. Internacional absolut amb la selecció espanyola des d’aquest mateix curs, Tolrà viu el millor moment de la seva carrera, i el Club l'hi ha reconegut amb una merescuda renovació per tres anys.

Tolrà va arribar al Barça en categoria cadet i va fer el salt al primer equip la temporada 2012/13. Aquella primera temporada Tolrà va participar en el triplet històric –Lliga, Copa d’Espanya i Copa del Rei– abans de marxar cedit al Xota a l’estiu del 2013. Tolrà va jugar dues temporades a Pamplona i va tornar al Barça a l’estiu del 2015. Una temporada i mitja més tard, Tolrà ja s’ha convertit en un dels pilars indiscutbiles de l’equip i signa la renovació amb el seu club de sempre fins al juny del 2020.

“La renovació és la continuació d’un somni per a algú com jo que s’ha format aquí i sent els colors del Barça”, ha dit Tolrà a BarçaTV. “Després del dia del fitxatge, segurament aquest és el dia més feliç”, ha valorat. “A títol individual és cert que s’han acomplert els objectius, però l’autèntic objectiu en un esport d’equip com el nostre són els títols i estem treballant en la bona direcció per assolir-los”, ha remarcat Marc Tolrà. “La renovació no serà cap consol per a mi si no acabem guanyant títols”, ha afegit.

Per la seva banda, el mànager esportiu Txus Lahoz ha volgut remarcar el “compromís” de Tolrà amb el Club. “No el renovem només perquè és culer i s’ha format al Barça, ell s’ha guanyat la renovació amb el seu rendiment i la seva actitud a dintre i a fora de la pista”, ha valorat Lahoz. “És un dia feliç per a ell, però també per als que l’hem vist créixer i hem treballat molts anys a la base perquè jugadors com ell arribin i es consolidin al primer equip”, ha dit Txus Lahoz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut