El Barça B goleja el Rivas i somia amb el títol (2-7)

El Barça B goleja el Rivas i somia amb el títol (2-7)

Amb la victòria, el filial manté dos punts d’avantatge sobre ElPozo Ciudad de Múrcia a només quatre jornades per al final

Antequera, Tenerife, Betis i Puertollano són els quatre partits que li queden al Barça B d’aquí fins al final de la Lliga. I l’equip afronta la recta final amb dos punts d’avantatge sobre el ElPozo Ciudad de Múrcia, tres sobre l'Antequera i quatre sobre el Naturpellet Segòvia. Una situació de privilegi guanyada a pols. Els de Xavi Closas s’han sobreposat a les baixes de Xavi Cols i Sergio González, integrats de ple en la dinàmica del primer equip, i tornen a mostrar la seva millor versió en el moment més decisiu.

El Barça B va guanyar a la pista del Rivas Futsal gràcies a un inici explosiu, amb dos gols d’Iván i Amores als tres primers minuts. El Rivas va aconseguir empatar a l’inici de la segona part, però els jugadors del filial no es van posar nerviosos i van resoldre l'enfrontament als últims deu minuts de manera brillant amb dues dianes més de Bermusell i un hat-trick de Cardona. La Lliga s’atura el cap de setmana vinent per la disputa de la Copa d’Espanya i la competició es reprèn el dissabte dia 18 en un partit decisiu contra l'Antequera a la Ciutat Esportiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut