Acord per a la incorporació de Rafa López

Acord per a la incorporació de Rafa López

El Barça acorda amb el Catgas Energia Santa Coloma les condicions del traspàs i el jugador vestirà de blaugrana fins al juny del 2019

Rafa López serà jugador del Barça a partir de dilluns. El Club ha arribat a un acord amb el Catgas Energia Sana Coloma per a l’incorporació del jugador, que signarà fins al juny del 2019. Rafa López jugarà l’últim partit amb el Catgas aquesta nit, i dilluns passarà la revisió mèdica i signarà el nou contracte. El mateix dilluns a la tarda està previst que ja s’entreni amb l’equip.

Rafa López, de 27 anys i natural de Còrdova, acumula vuit temporades d’experiència a la Primera Divisió de la Lliga LNFS, primer al Prone Lugo (2009-2011) i després al Catgas Energia Santa Coloma (2011-2017). Rafa López ha jugat les darreres cinc temporades i mitja a Santa Coloma, on s’ha consolidat com un dels tanques de referència de la Lliga. Rafa López destaca pel seu caràcter a la pista i la seva mentalitat guanyadora. A més, el jugador s’ha destapat en l’apartat golejador amb els següents registres: 21 gols la temporada 2014/15, 22 gols la temporada 2015/16 i 10 gols aquest curs.

Rafa López es va formar com a jugador al Boca Junior FS Priego de Còrdova, i després va fer el salt a la Divisió de Plata amb el MM Pérez Bujalance cordovès el 2007. El jugador és internacional absolut amb la selecció espanyola des d’aquest mes de novembre passat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut