Concurs “Dia del Pare” per als ‘rookies’ blaugrana

Concurs “Dia del Pare” per als ‘rookies’ blaugrana

Envia una foto amb el teu pare que mostri la passió compartida pel bàsquet i optaràs a una entrada doble per al partit contra el Tecnyconta Saragossa al Palau Blaugrana

Els membres del col·lectiu de Rookies del Barça Lassa de bàsquet tenen l’oportunitat de ser protagonistes d’un nou concurs exclusiu, que els pot representar guanyar tres entrades dobles per assistir a un partit de la Lliga de bàsquet al Palau Blaugrana.

Amb el concurs ‘Dia del Pare’ es convida tots els ‘rookies’ que enviïn una foto amb el seu pare, o si són pares, que enviïn una foto amb el seu fill/filla ensenyant la passió que comparteixen pel bàsquet. Si no es pertany a aquest col·lectiu, prèviament cal registrar-se per ser ‘rookie’ i poder participar en el concurs.

Les tres fotos més divertides i originals  guanyaran tres entrades dobles per assistir al partit de la Lliga de bàsquet del 9 d’abril al Palau Blaugrana que jugarà el Barça Lassa davant el Tecnyconta Saragossa.

Participa abans del 19 de març

Per participar en el concurs ‘Dia del Pare’ ja es pot accedir a l’enllaç que apareix a sota d’aquest text. El termini per enviar les fotografies s’acaba el diumenge 19 de març i el dimecres 22 es comunicaran els noms dels guanyadors.

El ‘Dia del Pare’ és un nou concurs que el FC Barcelona es dirigeix al seu col·lectiu de ‘rookies’, seguint la línia que s’ha traçat recentment amb les celebracions dels concursos ‘Nadal de postal’, en què els nens havien d’enviar la seva felicitació als jugadors del Barça Lassa, i ‘Reis de la Copa’, en què els ‘rookies’ enviaven els seus crits d’ànim a l’equip abans de la seva participació a la Copa del Rei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut