La representació del Barça a l’Europeu de Belgrad

La representació del Barça a l’Europeu de Belgrad

La selecció espanyola compta amb onze atletes del Club per a la competició que comença aquest divendres

Els atletes del Barça ja es troben concentrats a Belgrad amb la selecció espanyola per a l’Europeu Indoor d’Atletisme, que es disputa des d’aquest divendres, dia 3, i fins diumenge, dia 5 de març. Són onze atletes: Marc Alcalá, Óscar Husillos, Lucas Bua, Carlos Tobalina, Ángel David Rodríguez, Álvaro de Arriba, Llorenç Sales, Jordi Torrents, Cristina Lara, Blanca Fernández i Caridad Jerez. I també un tècnic: Jose Antonio Prieto, entrenador del FC Barcelona i de Marc Alcalà.

Categoria masculina

Marc Alcalá –als 1.500 metres–, Óscar Husillos –als 400 metres–, Lucas Bua –també als 400– i Carlos Tobalina –llançament de pes– són els quatre blaugranes amb més opcions. Completen la llista de seleccionats: Ángel David Rodríguez –als 60 metres–, Álvaro de Arriba –als 800 metres–, Llorenç Sales –1.500 metres– i Jordi Torrents –als 3.000 metres.

Categoria femenina

Cristina Lara, distingida amb el premi a la Millor Atleta Promesa del 2016, competirà als 60 metres. Completen la llista de seleccionades Blanca Fernández –als 3.000 metres– i Caridad Jerez –als 60 metres tanca. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut