FC Barcelona Lassa - UCAM Múrcia: Torna la Lliga Endesa al Palau

FC Barcelona Lassa - UCAM Múrcia: Torna la Lliga Endesa al Palau

Els de Bartzokas busquen un triomf a casa per continuar lluitant per les posicions capdavanteres

El Barça Lassa rep aquest diumenge, a les 12.30 hores, l’UCAM Múrcia al Palau Blaugrana en la que serà la 23a jornada de la Lliga Endesa. Els de Bartzokas, a tan sols un triomf del líder, disputaran el seu segon partit de la setmana amb menys de 36 hores de descans.

El rival

Es troba actualment en la 12a posició amb 7 triomfs i 14 derrotes. El seu jugador més destacat és el base Campazzo, amb 14,7 punts i 15,7 de valoració per partit. Vitor Benite i Billy Baron, tots dos amenaces exteriors, són els altres jugadors més destacats en l’aspecte anotador, amb 12,7 i 9,9 punts per matx. En el joc interior els seus referents són Radovic, Antelo, Delía i Tumba. Cal no oblidar tampoc la intensitat de Llompart, Sadiel Rojas i Pocius. El seu entrenador, incorporat les últimes setmanes, és el grec Fotis Katsikaris.

El Barça

Vol tornar al camí de la victòria després de caure a Madrid contra l'Estudiantes. Els de Bartzokas volen continuar lluitant per la primera plaça de la Lliga Regular, i aquesta passa per sumar victòries al Palau. Els blaugranes ja saben què és superar el conjunt murcià, ja que a la primera volta el marcador va ser de 83-99 favorable als catalans.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut