‘Homes, la comèdia musical’ al Teatre Condal amb descompte per als socis

‘Homes, la comèdia musical’ al Teatre Condal amb descompte per als socis

Un 15% de descompte per a totes les funcions fins al 17 d'abril

Homes, la comèdia musical és un muntatge de nova creació i autoria catalana signat per un tàndem prodigiós format per Carol López i Sergi Belbel; i que s’inspira en el fenomen teatral Homes! de T de Teatre (1994). 

Aquesta obra és una comèdia musical fresca i actual amb música original de Marc Parrot, protagonitzada per cinc actrius excepcionals amb grans dots còmiques: Anna Barrachina, Agnès Busquets, Mireia Portas, Alba Florejachs i Glòria Sirvent.

El muntatge apel·la directament al públic i, mitjançant un text àcid i cançons originals interpretades en directe, el fa reflexionar sobre què suposa ser un home i una dona avui en dia, i si els dos sexes estan condemnats a no entendre’s. 

Com s’hi pot assistir?

S’hi pot assistir mitjançant compra online i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci a través de l’enllaç que es troba al final d'aquest text.

Dades d’accés:
- Usuari: socisfcb
- Contrasenya: 2012

Les entrades comprades online es reben directament a l’adreça electrònica amb la qual s’ha fet la compra. Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l’entrada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut