Basket Almeda – Barça CBS: Segueixen sumant victòries fora de casa (41-50)

Les de Mateo Rubio saben patir i sumen un nou triomf que els apropa a la Final Four de la Copa Catalunya

El Barça CBS va sumar aquest cap de setmana, a la pista de l’Almeda per 41-50, l’11a victòria de la segona fase i ha aconseguit, gràcies a altres resultats, dos triomfs de marge sobre el segon i el tercer classificat. Per tant, ha estat una jornada rodona per a les de Mateo Rubio, que cada setmana són més a prop de la Final Four de la Copa Catalunya i de poder lluitar per l’ascens a la Lliga Femenina 2. Abans, però, cal seguir en la bona línia i seguir treballant de valent.

Les blaugranes van sumar un nou triomf sabent patir, però liderant sempre el marcador. I és del 4-12 dels primers deu minuts, en què hi va haver molts errors, es va passar al 16-21 del descans que ajustava les coses. En la represa la defensa va millorar, així com les bones decisions en atac que van situar el marcador en 22-34 a falta de deu minuts per jugar.

Per acabar de consumar la victòria calia seguir lluitant i no creure’s que ja estava fet perquè les locals van fer el millor quart del partit. Van anotar 19 punts, però no va ser suficient per derrotar un Barça CBS que s’està mostrant molt sòlid al llarg de la temporada.