Bartzokas: “Necessitem sacrifici i molta paciència”

Bartzokas: “Necessitem sacrifici i molta paciència”

El tècnic blaugrana ha afirmat, en la prèvia del Clàssic contra el Reial Madrid, que “els jugadors ho donaran tot”, ja que són conscients de la “importància del partit”

El tècnic del Barça LassaGeorgios Bartzokas, ha declarat en la prèvia del Clàssic Reial Madrid – Barça Lassa que “el partit és un repte”. “Per guanyar necessitem tenir el desig de jugar fort, capacitat de sacrifici i molta paciència”, ha afirmat.

Analitzant com hi arriba el conjunt blaugrana, el tècnic grec s’ha mostrat optimista: “Per a l’entrenador és fàcil afrontar un partit d’aquesta magnitud, ja que els jugadors s’automotiven i són conscients de la importància del matx. Creiem en la victòria i sempre juguem per guanyar sense importar el rival o la dificultat”.

Segons Bartzokas, la clau serà “la lluita, el joc col·lectiu i la mentalitat”. “El rival té debilitats i ens hem de centrar a aprofitar-les”, ha assegurat. A més, l’inici del partit pot influir en el desenllaç. “Una bona defensa o l’encert ofensiu ens poden donar molta confiança”, ha afegit. Per aquest motiu, els primers compassos del duel “poden ser decisius”.

Fent referència als precedents jugats aquesta temporada, Bartzokas recorda que “cada partit és una història diferent”: “En el primer enfrontament de la temporada vam guanyar de manera solvent, però malauradament el segon va acabar amb derrota”.

Ante Tomic, el jugador amb millors estadístiques del Barça Lassa aquest curs, també ha destacat que “l’equip viatja a Madrid per intentar guanyar”: “La victòria és necessària per mantenir-nos a la part alta de la classificació”. També ha reconegut que el triomf passa per “tenir un alt nivell col·lectiu tant ofensiu com defensiu”. “Tots hem de sumar per poder guanyar”, ha assegurat.

Segons el pivot croat, la clau serà “controlar el rebot”, ja que l’equip de Laso “carrega molt el rebot ofensiu”. Quant a l’atac, afirma: “Hem de tenir paciència i no perdre pilotes perquè el rival ho sap castigar i llança contraatacs molt ràpids”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut