Quatre patinadors del FC Barcelona es proclamen campions de Catalunya

Quatre patinadors del FC Barcelona es proclamen campions de Catalunya

Èxit absolut de la secció blaugrana, ja que nou dels tretze representants van pujar al podi de les categories respectives

Èxit blaugrana al Campionat de Catalunya de patinatge artístic sobre gel. Nou dels tretze representants blaugrana presents a Vielha van pujar al podi de les seves categories nacionals, i fins a quatre patinadors i patinadores van pujar a dalt de tot del podi.

Fanny Maria va ser campiona de Catalunya el dissabte 11 de març en la categoria Basic Novice A. El podi 100% blaugrana el van completar Erika Riera (segona) i Júlia Rodríguez (tercera). Alexandra Martínez va ser quarta, i Alba Ribera va acabar en vuitena posició.  

La competició va continuar el diumenge 12 amb la categoria Júnior 2a i els programes lliures de Novice Advanced i Júnior. La barcelonista Marina Rodríguez va proclamar-se campiona de Catalunya, igual que el patinador Arnau Joly en la categoria Novice Advanced masculí. En femení, Ingrid Riera va ser subcampiona, per davant de Marta Joly i Ariadna Sibera.

En la categoria Júnior, Martina Mancusi va aconseguir pujar a dalt de tot del podi. Júlia Ribas va ser tercera, i Mònica Carratalà, quarta. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut