Roger Serrano, culer des del bressol

Roger Serrano, culer des del bressol

El jugador del Barça Lassa és soci del Barça des que tenia només dos mesos i ha rebut aquest divendres la insígnia de plata de l’Entitat pels seus 25 anys de fidelitat al Club

Roger Serrano Bernat té 26 anys i ha estat soci del FC Barcelona des de sempre. És un d’aquells casos excepcionals, com el de Gerard Piqué, d’un culer de soca-arrel que acaba complint el somni de defensar els colors del Club. Aquest divendres Roger ha rebut la insígnia de plata del FC Barcelona pels seus 25 anys de soci. I ho ha fet la mateixa temporada que ha tornat al Barça convertit en jugador del primer equip de futbol sala. “Els meus pares em van fer soci quan només tenia dos mesos i des d’aleshores que aquest club és una part molt important de la meva vida”, diu Roger. “M’he educat des de sempre en el barcelonisme i mai hauria imaginat que un dia defensaria professionalment els colors blaugrana d’aquesta samarreta”, reconeix.

Roger va arribar al Barça de cadet i va anar pujant categories fins a debutar amb el primer equip la temporada 2010/11. El 2014 va marxar cedit dues temporades a Tudela, i aquest estiu passat ha tornat per convertir-se en una de les referències del planter al primer equip, juntament amb Tolrà i Joselito. Aquesta és la seva carrera esportiva. Molt abans, amb només 4 anys, el seu pare ja el va portar per primera vegada al Camp Nou. I des de la localitat del seu avi al Gol Sud ha viscut en primera persona gestes tan inoblidables com “el gol de xilena de Rivaldo contra el València, les gestes de Ronaldinho, el gol maradonià de Messi contra el Getafe i el 5-0 del Barça de Guardiola al Madrid”. En canvi, es va perdre la remuntada al Camp Nou contra el PSG. Estava concentrat amb l’equip a Ciudad Real per jugar la Copa d’Espanya. “Ho vam viure a l’hotel sopant i vam embogir tant amb el gol de Sergi Roberto que les imatges de la celebració que va gravar Barça TV s’han fet virals”, diu Roger.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut