Bartzokas: “Necessitem guanyar i jugar bé”

Bartzokas: “Necessitem guanyar i jugar bé”

El tècnic blaugrana i Koponen han posat èmfasi en la millora de l’equip les darreres setmanes just abans de viatjar cap a Turquia

El FCB Lassa viatja fins a Turquia per veure’s les cares, aquest divendres, amb el Darussafaka. Els blaugranes volen retallar la diferència amb el conjunt turc –dues victòries per sobre–, tot i que no pensen en la quantitat de partits que necessiten guanyar per obtenir el pas a la ronda següent, tal com ha explicat el seu tècnic, Georgios Bartzokas: “Sempre hem dit que aniríem pas a pas i només ens centrem en aquest partit. Plantejar-ho diferent seria complicar-ho encara més”. “Cada partit és molt important per a nosaltres, hem d’estar preparats per enfrontar-nos a un rival dur”, ha afegit.

Bartzokas ha volgut destacar la “versatilitat” del Darussafaka, amb jugadors de “molt talent i un molt bon entrenador”, i ha incidit en la millora que ha experimentat el seu equip les darreres setmanes: “És cert que hem progressat, però és lògic en haver recuperat més jugadors”, ha assegurat. El tècnic del FCB Lassa també ha volgut ressaltar que la millora serveix de ben poc si no va acompanyada de resultats, ja que “al bàsquet professional no importa com jugues, s’ha de guanyar”. “A vegades és més important guanyar que jugar bé –ha afegit Bartzokas–, però ara mateix necessitem les dues coses”.

L’entrenador grec ha destacat la recuperació de Juan Carlos Navarro, que tornarà a viatjar amb l’equip per començar a agafar ritme de competició: “És important que trobi el ritme de joc per agafar la forma tan ràpid com sigui possible; necessita temps”. Qui no podrà ajudar l’equip durant un temps és el nord-americà Justin Doellman, en relació amb el qual Bartzokas ha afirmat: “Psicològicament aquesta baixa l’ha afectat, però això és part de l’esport, tots hem de superar-ho”. “Hem de jugar bé com a equip i tots hi han de contribuir. Si ho aconseguim, serem molt competitius a qualsevol nivell”, ha conclòs.

Koponen

  • "Mentre tinguem opcions de classificació hem de lluitar, cada partit és una final".
  • "Viatgem amb la intenció de sumar una nova victòria, tot i que sabem la dificultat del partit".
  • "Davant el Madrid vam demostrar que podem competir i lluitar davant els millors equips d’Europa".
  • "Hem de continuar treballant, encara queden molts mesos de competició".
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut