Dijous s'anunciaran les accions que el Club durà a terme en memòria de Johan Cruyff

Dijous s'anunciaran les accions que el Club durà a terme en memòria de Johan Cruyff

A més, el portaveu del Club, Josep Vives, ha explicat altres acords de la sessió ordinària de la Junta Directiva com el 'Projecte Espai Jove' i la renovació del conveni amb la Creu Roja

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida avui en sessió ordinària a les instal·lacions del Camp Nou, ha tractat sobre les qüestions següents:

Accions en memòria de Johan Cruyff

La Junta Directiva ha aprovat les accions que el Club durà a terme en memòria de Johan Cruyff. Les accions previstes han estat acordades amb la seva família, i seran presentades públicament en un acte que se celebrarà el proper dijous, a partir de les 12 hores, a l’Auditori 1899, coincidint amb la vigília del primer aniversari del seu decés. L’acte comptarà amb la presència de Jordi Cruyff, Josep Maria Bartomeu, president del Club, i Jordi Cardoner, vicepresident primer de l’Entitat.

La Junta ha mostrat la seva satisfacció per les iniciatives que configuren aquest reconeixement, i pel grau de sintonia i de complicitat que ha existit en tot moment amb la família de Johan Cruyff durant tot aquest procés de reflexió.

Projecte Espai Jove

La Junta ha estat informada de la creació i el desenvolupament de l’Espai Jove, una plataforma de reflexió, treball i generació de projectes socials pensada específicament per al col·lectiu de socis joves, en edats compreses entre els 18 i els 30 anys, amb l’objectiu d’enfortir la seva vinculació amb el Club.

En aquests darrers mesos, aquesta plataforma ha desenvolupat diferents accions d’estudi i anàlisi amb investigació de mercat i tallers de cocreació, que han comptat amb la participació de joves d’aquestes edats, i que han permès al Club conèixer amb més profunditat les motivacions i necessitats d’aquest col·lectiu.

Entre d’altres iniciatives, la Junta ha estat informada de l’activitat ‘Match Party’, una experiència per presenciar des de les instal·lacions del Camp Nou un partit que el primer equip de futbol jugui fora de casa. La primera serà coincidint amb el Clàssic que es jugarà el pròxim 23 d’abril a Madrid.

Aquesta activitat permetrà que un grup important de socis, d’entre 18 i 30 anys, puguin gaudir d’una activitat pensada per a ells, amb oferta de restauració, música ambient i activitats de dinamització, coincidint amb la retransmissió del partit des d’una pantalla gegant a la tribuna de l’Estadi.

Properament el Club informarà del procediment per inscriure’s i participar en aquesta activitat.

Renovació del conveni amb la Creu Roja

La Creu Roja i el FC Barcelona han renovat avui el seu conveni de col·laboració, que contempla impulsar conjuntament accions i campanyes socials i humanitàries fins a l’any 2021. Mitjançant aquest acord, la Creu Roja i el FC Barcelona es comprometen a seguir impulsant projectes ja vigents en l’actualitat, com el servei ‘T’Acompanyem’, a més d’impulsar-ne de nous.

El servei ‘T’Acompanyem’ es va posar en marxa fa cinc anys per facilitar el trasllat dels socis i sòcies del Barça amb problemes de mobilitat al Camp Nou o altres estadis on l’equip disputa els seus partits. Des de l’any 2012, el servei s’ha ofert en 150 partits i ha realitzat més de 5.000 acompanyaments. Actualment, és un programa pioner en el món de l’esport i segons l’Observatori Blaugrana, és el projecte social més ben valorat per part dels socis del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut