Els socis sol·liciten 1.321 entrades per al partit del Juventus Stadium

Els socis sol·liciten 1.321 entrades per al partit del Juventus Stadium

Els dies 24, 25, 26 i 27 de març s'ha d'efectuar el pagament a través del web del Club i les localitats es recolliran únicament a Torí

Un cop acabat el termini de dos dies destinats a la sol·licitud d’entrades per part dels socis per assistir al partit de la Lliga de Campions entre la Juventus i el FC Barcelona del proper 11 d’abril al Juventus Stadium de Torí, el Club ha rebut 672 peticions que sumen un total de 1.321 entrades sol·licitades.

La demanda no supera la quantitat de 1.428 entrades disponibles pel Club destinades als socis i no es fa necessària la celebració d’un sorteig.

Recollida de les entrades únicament a Torí

Els socis que han sol·licitat les entrades hauran de fer el pagament corresponent a través del web els dies 24, 25, 26 i 27 de març (formulari a l'enllaç de sota). La recollida de les localitats s’efectuarà única i exclusivament a Torí els dies 10 i 11 d’abril. Les entrades seran nominals i només s'entregaran als socis que n’hagin fet les sol·licituds. Cada soci haurà de recollir la seva entrada i, en el cas dels menors, l’haurà de recollir el menor, acompanyat sempre per un dels seus pares o tutors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut