Fundació Albacete – FC Barcelona (prèvia): La prioritat

Fundació Albacete – FC Barcelona (prèvia): La prioritat

10.45 hores, BeIN Sports: L’equip visita un rival de la part baixa en el primer dels cinc compromisos en els propers quinze dies

Arriba l’hora de la veritat. El Barça Femení disputa un tram decisiu de 5 partits en 15 dies. I és que dimarts torna la Champions League, amb l’anada dels quarts de final davant del Rösengard. Abans, però, aquest dissabte al matí l’equip disputa un duel corresponent a la 22a jornada de Lliga al camp de la Fundació Albacete, que ocupa l’antepenúltima posició, a un punt del descens.

El tècnic Xavi Llorens i les jugadores tenen clar que aquesta competició és l’objectiu principal del curs i que no poden cedir més punts per atrapar l’Atlètic de Madrid, amb 4 més.

La convocatòria

El conjunt blaugrana viatjava a Albacete aquest divendres amb les 18 futbolistes següents: Paños, Andrea Giménez, Ruth, Marta Unzué, Melanie, Line Røddik, Gemma, Mariona, Jenni Hermoso, Alexia, Patri, Leila Ouahabi, Vicky Losada, Irene, Bárbara, Ange Koko, Andressa Alves i Aitana. No s’han desplaçat Ràfols, Miriam, Olga Garcia, Sandra, Ane Bergara i Marta Torrejón (amb una sobrecàrrega).

Segons han informat els Serveis Mèdics del Club, Ane Bergara pateix una lesió al bíceps femoral esquerre. La seva evolució en marcarà la disponibilitat per als següents compromisos.

De lila

El Barça Femení estrenarà la tercera equipació de color lila davant de la Fundació Albacete. Fins ara les jugadores culers havien vestit de blaugrana, de groc i de verd aquesta temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut