Ricard Muñoz: 12 títols assolits i dos més per guanyar

Ricard Muñoz: 12 títols assolits i dos més per guanyar

L’entrenador blaugrana, que deixarà la banqueta del Palau aquesta temporada, acumula una dotzena de títols i 193 partits com a tècnic

L’OK Lliga i la Lliga Europea són els dos últims títols que podrà aconseguir Ricard Muñoz com a entrenador del FC Barcelona Lassa. El tècnic, que ha anunciat que deixarà de ser l’entrenador blaugrana, ha celebrat fins ara 12 títols de 20 possibles en els cinc anys que acumula com a primer entrenador. En total, 193 partits i un balanç de 162 victòries, 13 empats i 17 derrotes.

L’últim títol assolit va ser la Copa del Rei d’Alcobendas, el passat 26 de febrer. Els primers èxits en arribar van ser l’OK Lliga, la Lliga Europea i la Supercopa d’Espanya (2013/14). El curs 2014/15 es va tornar a celebrar el doblet de l’OK Lliga i la Lliga Europea més la Supercopa d’Espanya i la Copa Continental. La temporada passada es va conquerir de nou la competició regular i va arribar la primera Copa del Rei a Reus, a part de la Copa Continental contra l’Sporting i la Supercopa d’Espanya.  

Ricard Muñoz es troba en condició de poder acabar la seva trajectòria a la banqueta del Palau Blaugrana amb dos títols més al palmarès. A l’OK Lliga s’acumula, actualment, vuit punts de marge respecte el Reus (segon classificat) i, a la Lliga Europea, s’han obtingut dos gols d’avantatge en l’eliminatòria de quarts de final contra el Forte dei Marmi (1-3), que tindrà un segon capítol l’1 d’abril al Palau Blaugrana.  

L’entrenador barceloní és el primer entrenador de la secció blaugrana des del 5 de març de 2013, quan va rellevar Gaby Cairo després de ser el segon tècnic de la secció des del curs 2010/11. Abans, havia dirigit els primers equips del Voltregà i del Vilafranca. Entre el 2004 i el 2007 va estar dins l’estructura de l’hoquei formatiu i entre el 2001 i el 2004 havia format part de l’staff del primer equip culer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut