Així va ser el debut de Rodions Kurucs amb el Barça Lassa

Així va ser el debut de Rodions Kurucs amb el Barça Lassa

L’aler, de 19 anys, va debutar oficialment amb el Barça Lassa en un partit d’Eurolliga i fins i tot va anotar una cistella

El letó Rodions Kurucs, jugador del Barça Lassa B, va fer el seu debut amb el primer equip en un partit de màxima exigència. Va disputar un total de 3 minuts i 20 segons i va anotar una cistella de bella factura, una penetració cap a cistella en què va haver de sortejar diversos defensors. De 19 anys i 2’04, Kurucs és un dels jugadors amb projecció que hi ha al filial i que en els últims mesos, després de superar una lesió a l’inici de curs, ha entrenat habitualment sota les ordres de Georgios Bartzokas fent dobles sessions d’entrenament juntament amb els seus companys Peno i Aleix Font.

“Un somni fet realitat”

“Ha estat una sensació increïble poder debutar amb el primer equip. Em van trucar quan estava amb el segon equip –a Burgos- i vaig pensar que podria arribar a jugar. L’entrenador Bartzokas em va dir: “Estigues preparat per jugar i fer tot el que puguis per ajudar l’equip”. Ha estat un somni fet realitat i, a més, he anotat els meus primers punts a l’Eurolliga. He estat esperant aquest moment molt de temps”, comentava Kurucs després del partit davant dels mitjans informatius.

Kurucs, un jugador amb molta presència física i capaç de jugar de fora a dins i amb bons percentatges des del triple, ha disputat aquest curs un total de 21 partits sota les ordres d’Alfred Julbe amb el Barça Lassa B, a la LEB Or, amb una mitjana de 9.5 punts en 22 minuts de joc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut