El Palau Blaugrana acollirà una nova edició de la Jordan Brand Classic

El Palau Blaugrana acollirà una nova edició de la Jordan Brand Classic

Tres blaugranes prendran part en aquesta edició que aplegarà els 40 millors jugadors europeus sub-16

La Jordan Brand Classic torna al Palau Blaugrana. Després d’acollir les edicions del 2013 i del 2014, el torneig torna a Barcelona. Serà aquest diumenge, 12 de març a les 21 hores quan els millors jugadors europeus sub-16 es veuran les cares a l’All Star de la setzena edició. La Jordan Brand Classic començarà el divendres 10 a la Ciutat Esportiva i durant tot el cap de setmana els jugadors s’entrenaran a les instal·lacions barcelonistes.

Cal destacar que tres jugadors de les categories inferiors hi prendran part: Oier Ardanza, Erik Kall i Tom Digbeu, tots ells jugadors del Cadet A i de l’any 2001. En el passat, jugadors que ara són al Barça B, com Stefan Peno i Max Esteban, entre d’altres, hi van participar.

Ray Allen, a Barcelona

Una de les atraccions d’aquesta nova edició serà la presència, com a padrí, de Ray Allen, campió de l'NBA el 2008 amb els Boston Celtics i el 2013 amb Miami. L’ex NBA acompanyarà els jugadors durant tot el cap de setmana i ajudarà activament durant els entrenaments del cap de setmana, a més d’estar present a l’All Star final entre els millors joves, que se celebrarà al Palau Blaugrana el diumenge 12 i que tindrà l’entrada gratuïta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut