El FC Barcelona celebra les eleccions a les Juntes Directives de les Federacions de Penyes

El FC Barcelona celebra les eleccions a les Juntes Directives de les Federacions de Penyes

Totes les penyes oficials de les 30 Federacions territorials estan convidades a participar-hi

El 28 de març es va iniciar el procés electoral de les Juntes Directives de les Federacions Territorials de Penyes del FC Barcelona. Totes les penyes oficials del FC Barcelona podran participar en aquestes eleccions, que seran les primeres després de la creació de la Confederació Mundial de Penyes l’any 2015.

Al llarg dels propers dies el Club també enviarà a les penyes aquesta informació detallada sobre el procés electoral per correu postal. Totes aquelles candidatures que desitgin presentar-se a les eleccions hauran de demanar al FC Barcelona (penyes@fcbarcelona.cat) aquesta documentació necessària per formalitzar-ho:

-Model per formalitzar la presentació de candidatura a Junta Directiva de la Federació.
-Model per formalitzar l’aval de cadascuna de les penyes a la candidatura.

La presentació de les llistes, que han de comptar amb un president, un o més vicepresidents, un secretari, un tresorer i vocals, està prevista entre el 30 de març i el 5 d’abril, la data límit per a la presentació oficial de les candidatures que hauran d’entregar-se per escrit a la Junta Electoral Central (penyes@fcbarcelona.cat) adjuntant els documents originals requerits.

Per ser considerades elegibles, les candidatures han de presentar l’aval de com a mínim el 20% de les penyes oficials de la zona on es presenta. El 18 d’abril és la data límit per presentar aquests avals.

El 21 d’abril el FC Barcelona proclamarà les llistes candidates i es podrà emetre el vot entre el 24 d’abril i el 9 de maig.

El procés electoral finalitzarà el cap de setmana del 13 i 14 de maig, amb la celebració de l’Assemblea General Extraordinària, en què es portarà a terme la votació presencial en aquelles zones on s’hagi presentat més d’una candidatura.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut