El FC Barcelona ja se centra en la visita del València

El FC Barcelona ja se centra en la visita del València

Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva; Cardona i Carbonell, del Barça B, han completat la sessió

El primer equip del FC Barcelona ha tornat a la feina aquest dijous. En una setmana sense partit intersetmanal, els blaugranes han pogut gaudir de dos dies de desconnexió per tal de tornar amb les piles carregades a un calendari exigent. D’aquesta manera, el Barça ja ha començat a preparar el vital duel de Lliga davant el València, aquest diumenge al Camp Nou, partit que els de Luis Enrique estan obligats a guanyar per intentar assaltar el liderat a la Lliga.

El tècnic asturià ha dirigit la sessió amb els jugadors disponibles del primer equip al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva. A la sessió també hi han estat els jugadors del Barça B Cardona i Carbonell. Els blaugranes es tornaran a exercitar aquest divendres a les 11 hores, i posteriorment coneixeran el rival als quarts de final de la Lliga de Campions, després que dimecres es confirmessin tots els equips classificats. El Barça estarà al sorteig després d'haver realitzat fa una setmana la remuntada més gran de la història del futbol europeu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut