Els millors gols del planter

Els millors gols del planter

Les dianes de Lamine Yamal, Joel Roca, Alejandro Ginard, Marc Pelaz i Dani Romera són les protagonistes del recull de la tercera setmana de març

El futbol formatiu és una peça clau per al futur del FC Barcelona. En aquesta darrera jornada, el futbol formatiu blaugrana ha seguit donant els seus millors fruits amb accions que fan gaudir qualsevol apassionat del bon futbol. Aquesta setmana destaquem els millors cinc gols del planter de la mà del Benjamí A, l’Aleví B, l’Infanti A i el Barça B.

Aquesta llista la lidera Marc Pelaz, de l’Infantil A (5-2), després del seu gran gol davant el Gavà. El segueix el seu company d’equip, Alejandro Ginard. El Benjamí A completa el podi de la setmana, amb un gol de Lamine Yamal davant el Manresa (7-1). En la quarta posició hi trobem la magnífica diana de Dani Romera, jugador del Barça B, en la golejada de dissabte davant el Llagostera (4-0). Per la seva part, Joel Roca, de l’Aleví B, és l’encarregat de concloure aquest recull de la setmana pel gol que va fer contra la Damm (3-2). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut