Així va ser l’experiència de les parelles guanyadores per viure l’eliminatòria Barça - PSG

Així va ser l’experiència de les parelles guanyadores per viure l’eliminatòria Barça - PSG

Una parella blaugrana i una de parisenca van assistir juntes al partit d’anada a París celebrat el dia de Sant Valentí, i també a l’històric partit de tornada al Camp Nou del passat dimecres

Ja pots conèixer com van viure l’experiència els guanyadors Barça Fans! Ricardo Martínez i Núria Macias, juntament amb la parella guanyadora del PSG, formada per Marvin Zeradski i Gwendoline Zuin, van viure en directe els partits d’anada i tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions entre el FC Barcelona i el PSG.

Del 3 al 9 de febrer el FC Barcelona, juntament amb el PSG, va activar un concurs entre l’afició culer de l'estat espanyol i també entre l’afició del PSG resident a França en què se sortejaven dues entrades VIP dobles per als partits d’anada i tornada dels vuitens de final de Champions entre el París Saint-Germain i el FC Barcelona. La idea va sorgir en coincidir que jugaven a París, la ciutat de l’amor per excel·lència, el dia dels enamorats, el 14 de febrer.

La campanya anava adreçada a totes aquelles parelles amants del futbol que hi participessin donant el seu suport a un dels dos equips. El dia del partit d’anada la parella guanyadora del PSG va fer d’amfitriona de la parella guanyadora del Barça en un tour per la ciutat de París abans de celebrar-se el duel d’anada. En el partit de tornada, que es va disputar el 8 de març al Camp Nou, els papers es van intercanviar, i va ser la parella barcelonina la mestra de cerimònies acompanyant la parella francesa en una visita pels llocs més emblemàtics de la Ciutat Comtal.

No et perdis el vídeo que recull alguns dels millors moments del recorregut per París i Barcelona. Continua participant-hi perquè el pròxim protagonista siguis tu!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut