Ja tenim guanyador de l’entrada doble pel Barça-PSG

Ja tenim guanyador de l’entrada doble pel Barça-PSG

El concurs entre l’afició culer que ha promogut el club blaugrana ja ha finalitzat i s’han sortejat les dues entrades pel partit de tornada dels vuitens de final de la Champions

Ja tenim guanyador del sorteig de les dues entrades per gaudir del partit de tornada de vuitens de final de la Lliga de Campions entre el FC Barcelona i el Paris Saint Germain al Camp Nou. Es diu Pauly Acosta, té 19 anys, resideix a la província de Barcelona i ve acompanyada de la seva tieta Mayerlin per viure en directe a l’Estadi el partit de la UEFA Champions League, que es disputarà el pròxim 8 de març entre el conjunt blaugrana i els parisencs.

Del 3 al 27 de febrer el FC Barcelona ha tingut activat un concurs entre l’afició culer de tot el món en què se sortejaven dues entrades pel partit de tornada de vuitens entre el Barça i el PSG.

El premi inclou:

  • Dues entrades per assistir al partit de tornada de vuitens de final de la UEFA Champions League temporada 2016-2017 entre el FC Barcelona i el París Saint Germain al Camp Nou.
  • Allotjament a Barcelona la nit del partit

El FC Barcelona dóna l’enhorabona al guanyador i el seu acompanyant i anima als que no han estat tan afortunats a continuar participant en els concursos de Barça Fans, doncs el pròxim pot ser un de vosaltres. Molta sort!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut