Fotografia't amb els primers equips del Barça

Fotografia't amb els primers equips del Barça

Els socis i sòcies que ho desitgin poden demanar fer-se una fotografia al costat dels equips del FC Barcelona

Des dels formularis següents es poden fer les sol·licituds per fer-se la fotografia amb el primer equip de futbol masculí a l’Estadi Olímpic Lluís Companys i femení a l’estadi Johan Cruyff (infants socis de 4 a 12 anys) i els primers equips de les seccions professionals del Palau Blaugrana, bàsquet, handbol, futsal i hoquei patins (infants socis de 4 a 15 anys)

La participació serà  automàtica mitjançant inscripció on-line. L’activitat tindrà lloc en els partits que determini el FC BARCELONA (al seu únic i exclusiu criteri) llevat que per cancel·lació del partit en qüestió, o causa de força major, ho impedeixi. En aquest cas els infants serien reubicats en altres partits a determinar sota decisió de l’organització de l’activitat, ja sigui en la temporada en curs o la següent.

L’activitat s’iniciarà amb la recepció dels infants al lloc i hora que s’indicarà al correu electrònic facilitat en el moment de la inscripció. Un cop allà i prèvia acreditació del menor, l’equip de monitors i personal del Club accedirà amb els infants a l’interior del recinte per tal de realitzar les fotografies pertinents. Finalitzada l’acció el menors seran retornats al punt de trobada indicat al mateix correu.

Aquesta activitat NO inclou entrades pel partit. Es recomana disposar-ne per gaudir de l’experiència completa.

Recordem que NO està permès repetir la sol·licitud en el cas que ja s'hagi realitzat la fotografia amb anterioritat. Aquesta mesura permet donar l’opció a tots aquells infants que encara no han tingut l’oportunitat de fotografiar-se amb el primer equip masculí del FC Barcelona.

PLACES EXHAURIDES PER LA FOTOGRAFIA AMB EL PRIMER EQUIP DE FUTBOL SALA

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut