Descompte exclusiu per a socis a PortAventura World

Descompte exclusiu per a socis a PortAventura World

50% de descompte en la compra de les entrades d'adult a PortAventura Park presentant el carnet de soci. L’oferta és aplicable a partir del 7 d'abril al titular i fins a 3 acompanyants adults.

Aquí comença un viatge que et portarà molt més lluny del que t'imagines. A PortAventura Park t'esperen sis fascinants mons completament diferents, amb una decoració cuidada fins a l'últim detall, perquè gaudeixis al màxim. Emocions per a tots els gustos. Famílies, amics, grans i petits: en el nostre parc temàtic, tots us divertireu.
Més informació a www.portaventuraworld.com

Presenta el carnet de soci a les taquilles 

Presenta, en persona, el teu DNI i el teu carnet de soci del Barça, a les taquilles del parc PortAventura Park i gaudeix, tu com a titular i fins a tres acompanyants, d’un 50% de descompte en el preu d’una entrada d’adult per a un dia d’accés al parc.

L’entrada només és vàlida per al dia en què es compra i no permet l’accés a cap altre parc ni instal·lació de PortAventura World. La promoció és vàlida del 7/4/17 al 7/1/18, ambdós inclosos, segons el calendari d’obertura del parc PortAventura Park.
No s’accepten targetes Visa Classic Pla de Pensions ni llibretes trencades, apedaçades o fotocopiades.

Promoció no acumulable a altres ofertes i/o promocions.
No canviable pel seu valor econòmic i prohibida la seva venda.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut