Nova numeració a la llista d’espera d’abonaments del Camp Nou

Nova numeració a la llista d’espera d’abonaments del Camp Nou

Els inscrits poden consultar la posició actualitzada un cop finalitzat el procés de ratificació i d’assignació dels nous abonats

Des d’aquest mateix mes d’abril, els socis inscrits a la llista d’espera per obtenir un abonament a l’Estadi ja poden consultar la seva nova posició a través del lloc web del Club. Un cop finalitzat el procés de ratificació i el de nous abonats, s’ha procedit a l’actualització de la numeració de la llista d’espera, formada a dia 19 de març per 9.882 socis inscrits, més 16 a la zona de cadira de rodes.

Els socis poden consultar la nova posició a l’apartat de socis del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat (accés enllaç de sota) on hauran d’introduir la seva clau de soci i el seu codi personal (pin).

Per obtenir un abonament al Camp Nou, primer cal inscriure’s a la llista d’espera de manera presencial a l’OAB. Els requisits són tenir un mínim de dos anys d’antiguitat com a soci. Aquesta petició s’ha de ratificar cada any entre el 15 d’octubre i el 7 de gener, també de manera presencial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut