El Camp Nou recorda el president Agustí Montal, el vicepresident Jaume Llauradó i l'exjugador Ángel Oliveros

El Camp Nou recorda el president Agustí Montal, el vicepresident Jaume Llauradó i l'exjugador Ángel Oliveros

Abans del partit contra el Sevilla s’han guardat uns instants de silenci per la seva memòria i el Club convida els familiars dels dos dirigents barcelonistes traspassats en els darrers dies a la Llotja President Suñol

Les darreres setmanes han estat marcades per la pèrdua de dues figures que han format part de la història institucional del Club. El passat dia 22, dos dies abans del primer aniversari de la mort de Johan Cruyff, ens deixava l’expresident Agustí Montal i Costa, que va ser acomiadat per moltes personalitats del món institucional, la societat civil i els aficionats blaugrana, en un espai Memorial que es va habilitar en la Tribuna del Camp Nou. El passat diumenge 2 d’abril va morir als 73 anys qui fou vicepresident Jaume Llauradó, i dissabte també ens va deixar l’exjugador Ángel Oliveros, que va vestir la samarreta del Barça entre el 1967 i el 1969, procedent precisament del Sevilla, el rival d’aquesta nit. En memòria de tots ells s’han guardat uns instants de silenci abans de començar el partit.

La Llotja President Suñol ha reunit alguns dels membres de la Junta Directiva del president Montal, com Raimon Carrasco, que va ser vicepresident i el va succeir en el càrrec quan va dimitir; Manel Grau, Antoni Audet, Jaume Rosell i Joan Granados. També han estat convidats els familiars del president Montal i del vicepresident Llauradó.

En els actes programats previs al partit, el president Josep Maria Bartomeu ha rebut als representants de la 63a edició del Concurs Internacional de Piano ‘Maria Canals’, la presidenta del certamen Mariona Carulla i el director, Jordi Vivancos. Aquest concurs, que va començar el 25 de març i finalitzarà divendres 7 d’abril al Palau de la Música Catalana, és el degà dels concursos de música a Espanya i enguany ha arribat a la 63a edició. En la present edició han participat 81 concursants d'entre 18 i 30 anys, de 31 països.

Bartomeu també ha tingut una trobada amb el regatista català Dídac Costa, que el passat febrer va completar la Vendée Globe 2016-17, la volta al món a vela en solitari i sense escales, després de 108 dies, 19h50’45’’ de navegació.

L’alpinista català Ferran Latorre també ha estat protagonista a la llotja abans de viatjar diumenge al Nepal per intentar fer el cim de l’Everest, l’última de les muntanyes de més de 8.000 metres de la Terra que li queden per coronar. Latorre s’emporta una bandera del Barça que plantarà al cim més alt del planeta si aconsegueix acabar amb èxit el projecte CAT 14x8000 i es converteix en el primer alpinista català en fer els 14 cims més alts de 8.000 metres sense oxigen. Ferran Latorre és un reconegut barcelonista i no és la primera vegada que uneix una de les seves expedicions al nom del FC Barcelona. L’any 1999 va fer el cim del Manaslú, la vuitena muntanya més alta del món, amb una expedició amb el Centre Excursionista de Catalunya que va formar part dels actes del Centenari.

Zubizarreta torna a l’Estadi

La Llotja també ha tingut entre els convidats d’avui a una delegació de l’Olympique de Marsella encapçalada pel seu president i CEO, Jacques-Henry Eyraud, i pel director esportiu Andoni Zubizarreta, que s’ha retrobat amb vells coneguts del Club,  amb els que va coincidir durant els cinc anys en els que va exercir com a director esportiu del FC Barcelona, entre el 2010 i el 2015.

Acció en favor del projecte ‘#paralosvalientes’

Abans del partit també ha tingut lloc una nova acció de visibilitat del Pediatric Cancer Center que l’Hospital Sant Joan de Déu impulsa en col·laboració amb la Fundació FC Barcelona, la Fundació Leo Messi i l’IESE. Els jugadors del Barça i del Sevilla han sortit al terreny de joc acompanyats de la mà  de diversos socis del FC Barcelona d’entre 7 i 9 anys. El infants han lluït la samarreta de la campanya i han dut la galta pintada amb les dues línies negres que identifiquen el projecte, que són un símbol de la lluita que la societat afronta contra el càncer infantil. Leo Messi, que és la imatge de la campanya d’aquest projecte, va celebrar el seu primer gol fent el gest de la pintada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut