El FC Barcelona, amb Mollet 'Ciutat Europea de l'Esport 2017'

El FC Barcelona, amb Mollet 'Ciutat Europea de l'Esport 2017'

Les dues institucions signen un acord de col·laboració que comporta la participació del Club en diferents activitats que s’organitzaran amb motiu del nomenament de la població vallesana

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i el vicepresident primer Jordi Cardoner han signat avui un conveni de col·laboració institucional amb l’Ajuntament de Mollet del Vallès per treballar conjuntament en l’àmbit de l’esport i els seus valors.

L’acte de signatura ha tingut lloc a l’ajuntament de Mollet, i ha estat el seu alcalde, Josep Monràs, qui ha signat com a màxim representant del municipi. Aquest conveni cal emmarcar-lo en el nomenament de Mollet com a Ciutat Europea de l’Esport 2017.

Entre altres aspectes, l’acord comporta la participació activa del FC Barcelona en diferents activitats que, amb motiu d’aquest reconeixement, s’efectuaran a la ciutat de Mollet durant tot aquest any.

Les dues institucions potenciaran l’intercanvi de coneixements, i professionals del Club participaran en els diferents cicles de conferències o ponències que organitzi l’Ajuntament de Mollet a l’entorn de l’esport al llarg del 2017.

Pel que fa a la pràctica esportiva, ambdues parts estudiaran l’oportunitat i la disponibilitat de dur a terme diferents col·laboracions a través dels equips o seccions amateurs del FC Barcelona, perquè els seus jugadors i tècnics puguin estar presents en algunes de les activitats previstes en el marc d’aquest projecte de reconeixement de Mollet com a Ciutat Europea de l’Esport 2017.

Al marge d’aquestes col·laboracions en l’àmbit estrictament esportiu, el conveni s’amplia a altres aspectes, ja que per mitjà de la Fundació del FC Barcelona l’acord també comporta la promoció i la cooperació en projectes d’àmbit social i integrador, educatiu o cultural.

Aquesta relació entre el municipi de Mollet i la Fundació FCB vol contribuir a aconseguir una comunitat més cívica i tolerant, a través de l’educació en valors tals com la integració, la solidaritat, la tolerància, l’ètica, el civisme, la democràcia, l’esportivitat i el joc net.

Josep Mª Bartomeu, president del FC Barcelona:

“Aquesta col·laboració ens permet posar el nostre gra de sorra a aquest gran projecte que Mollet sens dubte mereix per la seva trajectòria, i també permetrà als molletans, especialment als joves, conèixer un altra cara del Barça com és la que dediquem a tasques socials i a la formació”. 

Josep Monràs, alcalde de Mollet del Vallès:

“Estem orgullosos i agraïts que el FC Barcelona se sumi a aquest reconeixement internacional que ha rebut la nostra ciutat. Aquest conveni parla de promoure valors, de formació, d’integració social o de no discriminar cap col·lectiu, i més enllà del món de la competició, és evident que estem parlant de valors incalculables”.    

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut