‘Queen Tribute’ al Palau de la Música, amb descompte per a socis

‘Queen Tribute’ al Palau de la Música, amb descompte per a socis

Única funció el 14 d’abril a les 22.00 h. 10% de descompte per a les entrades de platea i un 15% de descompte per a la resta de zones per als socis del FC Barcelona

Una de las bandes de rock més potents de la història i tots els seus èxits tornen de nou als escenaris amb Queenie. Aquesta banda aconsegueix capturar tant el so original com el personalíssim estil i posada en escena que van catapultar Queen a la fama internacional, i recrea les cançons d’òpera rock, els himnes universals i les poderoses balades que van situar el grup liderat per Freddie Mercury al capdamunt de les llistes d’èxits durant dues dècades.

Temes com “We Are the Champions”, “I Want to Break Free”, “We Will Rock You” i “Bohemian Rhapsody”, que sonaven en macrofestivals i estadis de futbol plens de gom a gom els anys 70 i 80, encara avui continuen posant la pell de gallina i incendiant el públic. 

Reconeguda pel seu virtuosisme musical i el seu excel·lent so que els diferencia d’altres bandes tribut, Queenie ha encapçalat el cartell del Freddie Mercury Memorial Day de Montreux ­­–un dels festivals més grans per als fans de Queen, que commemora el naixement del seu líder– i ha tocat davant de multituds arreu d’Europa des de l’any 2006.

L’espectacle que presenten al Palau de la Música és una oportunitat única d’experimentar tota la força, l’emoció i la genialitat musical de Queen en el seu millor moment i de recordar que These Are the Days of Our Lives (Aquests són el dies de les nostres vides).

Com s’hi pot assistir?

S’hi pot assistir mitjançant compra online i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci a través de l’enllaç que apareix a sota d'aquest text.

Dades d'accés

Descompte: FCBarcelona
Codi identificador: socisfcb

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut