Barça CBS – BF Viladecans: Imparables a Sant Feliu (75-62)

Barça CBS – BF Viladecans: Imparables a Sant Feliu (75-62)

Les blaugranes superen el Viladecans amb relativa comoditat i segueixen en el lideratge en solitari de la Copa Catalunya

El Barça CBS va tornar a vencer aquest cap de setmana al Pavelló Juan Carlos Navarro després de superar el Viladecans per 75-62. No va ser un partit del tot fàcil, però les blaugranes van desplegar un gran joc durant tot el partit per sumar un nou triomf. Actualment les de Mateo Rubio tenen un balanç de 13-1.

L’inici de partit va ser igualat, amb una petita renda visitant de cinc punts, que de seguida va desaparèixer fins al 21-17 del primer període i el 37-30 amb el qual es va arribar al descans. En la represa, el joc col·lectiu de les de Mateo Rubio va ser evident i Aguilar sobresortia amb jugades espectaculars i el minut trenta es va tancar amb nou punts d’avantatge: 56-47.

En l’últim període, i amb el partit controlat, el Barça CBS va seguir imposant un ritme alt de joc i la renda es va disparar cap als 12 punts (65-53), avantatge que es va mantenir fins al final.

Lucía Pablos (13 punts i 18 de valoració) i Regina Aguilar (13 punts i 28 de valoració) van liderar el Barça CBS des del joc exterior, mentre que Clara Solé (12 punts i 7 rebots) i Mónica Lázaro (10 punts i 7 rebots) van ser les jugadores amb més poder sota el cèrcol, amb l’ajuda de Tere Cabanillas (9 rebots).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut