El pavelló Barris Nord de Lleida acollirà la Final Four de la Lliga Europea

El pavelló Barris Nord de Lleida acollirà la Final Four de la Lliga Europea

Les semifinals Barça Lassa–Oliveirense i Benfica–Reus es disputaran el proper 13 de maig, i la final serà el dia 14 de maig

La Final Four de la Lliga Europea d’hoquei patins ja té seu confirmada. El CERS, després que divendres es tanqués el termini per presentar candidatures, ha fet oficial aquest dissabte el veredicte i la final a quatre es disputarà a Lleida, al pavelló Barris Nord. El Comitè Europeu d’Hoquei ha escollit la proposta del FC Barcelona per organitzar la Final Four, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida, una fórmula que ja va realitzar-se amb èxit en l’organització de la UEFA Futsal Cup 2012.

El Barça ja té experiència en l’organització d’aquest tipus de finals, i és que ja va organitzar al Palau Blaugrana la Final Four de la Lliga Europea d’hoquei del 1997, del 2008 i del 2014. La indisponiblitat logística del Palau Blaugrana fa que el Club hagi decidit repetir la col·laboració amb l’ens lleidatà.

Pel que fa a aquesta edició del 2017, les semifinals Barça Lassa–Oliveirense i Benfica–Reus es disputaran el proper 13 de maig, mentre que la final serà el 14 de maig. El CERS farà una inspecció dimecres a les instal·lacions del pavelló lleidatà per validar l’adaptació de les instal·lacions per a la pràctica de l’hoquei. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut