Ricard Muñoz: “No podem cedir punts, especialment al Palau”

Ricard Muñoz: “No podem cedir punts, especialment al Palau”

El tècnic blaugrana i el jugador Pablo Álvarez destaquen que l’Alcoi “és un equip molt equilibrat” i que s’ha de sumar una nova victòria aquest diumenge

Després del duel contra el Forte dei Marmi (3-4) el dissabte passat al Palau i de la victòria ajustada de dimecres a Manlleu (1-2), arriba un nou compromís per al Barça Lassa d’hoquei patins. Un duel d’OK Lliga en què l’equip de Ricard Muñoz haurà de tornar a mostrar la seva solidesa: “Cada cop queden menys jornades i no podem cedir punts, especialment al Palau”.

Davant els mitjans de comunicació, el tècnic blaugrana ha desitjat arribar a la Setmana Santa amb el marge de 8 i 9 punts per sobre el Reus i el Vic. “Portem una dinàmica molt bona i s’acosten les jornades decisives”. Ara bé, aquest diumenge (18.30 h) s’haurà de fer front a un Enrile PAS Alcoi que, segons paraules de Ricard Muñoz, “ha anat de menys a més i que ve aquí sense res a perdre”.

El preparador blaugrana ha descrit el conjunt alacantí com “un equip molt equilibrat, amb jugadors xutadors i molt tècnics, que surten molt bé al contraatac”. “Tenen joventut i especialistes en diverses zones de la pista”. En el mateix sentit s’ha pronunciat Pablo Álvarez: “Tenen jugadors desequilibrants i guanyar-los no serà fàcil. Haurem d’estar atents perquè no s’avancin al marcador”.

Ricard Muñoz també s’ha mostrat satisfet per la recent renovació de Sergi Panadero: “Cada vegada que hi ha una renovació d’un jugador és un motiu d’alegria, ja que és un signe que les coses van molt bé”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut