Nacho Rodríguez: “Lluitarem per la Lliga, no donem res per perdut”

Nacho Rodríguez: “Lluitarem per la Lliga, no donem res per perdut”

El mànager de gestió de la secció de bàsquet també ha destacat que “els joves tindran un paper rellevant en el futur” i ha assegurat: “L’any que ve tindrem un equip competitiu”

Nacho Rodríguez, mànager de gestió de la secció de bàsquet del club blaugrana, ha parlat a l’Hora B de Barça TV, on ha assegurat: “Lluitarem per la Lliga, no donem res per perdut”. L’exjugador blaugrana ha afegit: “No donem per perduda la Lliga ACB, és el nostre gran objectiu de la temporada. No estem acostumats a estar en aquesta situació, però així s’han donat les circumstàncies aquesta temporada. Intentarem acabar la competició en bon lloc, l’equip està en una bona dinàmica”.  

A més, també ha destacat el paper que tindran els joves en el futur: “Un dels grans objectius del model de la secció és el planter, hem de treballar perquè aquests jugadors puguin arribar al primer equip. El planter tindrà molta importància, hi ha joves amb molt de talent”. Concretament ha parlat de Kurucs, de qui destaca que “és un jugador interessant, amb una gran evolució al filial i que ja va entrenant-se amb el primer equip”. “És un jugador important per a nosaltres, volem que formi part del primer equip la temporada vinent”, ha afegit.

"Els joves tindran un paper rellevant en el futur"

Pel que fa a la propera temporada, Nacho Rodriguez ha afirmat: “L’any vinent tindrem un equip competitiu, estem analitzant-ho per aconseguir-ho”. “S’ha de reflexionar sobre la temporada, però segur que apostarem pels joves; volem una plantilla àmplia i amb presència jove”, ha declarat. Tornant a aquesta campanya, el mànager de gestió ha recalcat: “El més important és la imatge i l’actitud, i tant els jugadors com l’entrenador l’estan tenint. Estem recuperant jugadors importants i amb experiència, com Doellman, Navarro i Faverani, que ens ajudaran en aquests partits. Tinc esperances per a aquest final de temporada”.

Precisament sobre Juan Carlos Navarro, ha declarat que “és un gran de la història del Barça, del bàsquet i de l’esport”. “És una persona que estarà amb nosaltres dins del projecte i donarà suport a la secció. És imprescindible”, ha conclòs.  

Nacho Rodriguez, que s’ha mostrat “agraït per la confiança del president i de tothom”, ha assegurat que es veu “preparat i responsabilitzat per assumir el repte”. Finalment, l’exjugador també ha parlat de l’afició: “Escoltem i entenem l’afició del Palau. Estem recolzats per ells”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut