Match-Party, una experiència per als socis joves el dia del Clàssic

Match-Party, una experiència per als socis joves el dia del Clàssic

Si ets soci i tens entre 18 i 30 anys tindràs l’opció de seguir el Reial Madrid-Barça des de la Tribuna del Camp Nou amb una sèrie d’activitats lúdiques

Aquest diumenge, dia 23 d’abril, coincidint amb la celebració del partit entre el Reial Madrid i el FC Barcelona a l’estadi Santiago Bernabeu, l’Àrea Social impulsarà una primera experiència adreçada específicament als socis joves del Club, amb una edat compresa entre els 18 i els 30 anys, que els permetrà presenciar el partit des d’una pantalla gegant a la tribuna del Camp Nou, amb oferta complementària de restauració, música ambient i activitats de dinamització, al vestíbul principal.

Els socis del Club d’entre 18 i 30 anys han estat informats pel Club, a través de correu electrònic i missatges SMS, i s’estan inscrivint a través d’un  formulari digital. A partir de dijous, el Club també obrirà un procés de registre online al web per als socis que encara no s’hagin inscrit. L’aforament disponible serà de 500 places. Cada soci inscrit podrà assistir-hi amb dos acompanyants.

A partir de les 18’45 hores s’obriran les portes per viure la prèvia del partit i poder participar en el sorteig de dues entrades, amb desplaçament inclòs, per assistir a la final de la Copa del Rei. 

Aquesta experiència s’inclou en el marc del desenvolupament de l’Espai Jove, una plataforma de reflexió, treball i generació de projectes socials pensada específicament per aquest col·lectiu de socis joves, amb l’objectiu d’enfortir la seva vinculació amb el Club.

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida avui en sessió ordinària a les instal·lacions del Camp Nou, també ha tractat el procediment de sol·licitud d’entrades per a la final de Copa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut