La Cursa Barça 2017 se celebrarà el 3 de setembre al Camp Nou

La Cursa Barça 2017 se celebrarà el 3 de setembre al Camp Nou

L’estadi blaugrana serà el punt de sortida i d’arribada d’una jornada esportiva en què s’estrenaran tres proves per a nens i nenes

La Cursa Barça 2017 es realitzarà el diumenge 3 de setembre als carrers de Barcelona i amb el Camp Nou com a punt d’arribada i de sortida. La cursa popular més blaugrana presenta, com a principal novetat, tres proves per a nens i nenes al voltant de l’estadi blaugrana. El recorregut per als corredors majors de 16 anys serà la distància habitual de 10 quilòmetres.

La prova, organitzada pel FC Barcelona, amb la col·laboració del Districte de les Corts, la Federació Catalana d’Atletisme i l’Ajuntament de Barcelona, s’iniciarà a les 9.00 hores i recorrerà els carrers més propers al Camp Nou, en una jornada de barcelonisme en què s’integrarà al barri de Les Corts. La Cursa Barça 2017 tindrà un caire més familiar, ja que serà la primera vegada que la carrera popular presenti tres recorreguts infantils dins les instal·lacions del Camp Nou. D’aquesta forma, el recinte exterior de l’Estadi s’obrirà per fomentar una jornada festiva que integrarà el teixit social i esportiu de les Corts.

La prova orientada per als nens i nenes més petits serà una cursa d’uns 400 metres (nascuts entre el 2008 i el 2009), una segona cursa d’uns 900 metres implicarà fer una volta sencera a l’estadi (nascuts entre el 2006 i el 2007) i el recorregut més llarg serà d’uns 1.800 metres, que suposarà fer dues voltes al Camp Nou (nascuts entre el 2002 i el 2005). La primera prova, orientada als nens i nenes d’edat més inferior, serà gratuïta, mentre que les altres dues tindran una cost d’inscripció de 2 i 5 euros, respectivament. També hi haurà un premi commemoratiu per a tots els participants.

Els socis i aficionats en general podran omplir el formulari d’inscripció a la Cursa Barça properament al site oficial de la cursa, on es trobarà tota la informació que es requereixi. A part, tots els participants rebran una samarreta commemorativa de Nike.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut