Sergi Panadero: “Al Barça he aconseguit ser un jugador més complet”

Sergi Panadero: “Al Barça he aconseguit ser un jugador més complet”

El jugador osonenc, renovat fins al 2019, repassa la seva trajectòria al Barça Lassa amb una entrevista des de terres osonenques

Sergi Panadero és una de les peces clau del Barça Lassa d’hoquei patins. Acumula ja 14 temporades com a blaugrana (des del 2003) i recentment va anunciar-se la seva renovació fins al 2019. Per celebrar-ho, el jugador osonenc ha obert les portes de casa seva a Barça TV per repassar la seva trajectòria com a culer.

Des de la Gleva, localitat dins el terme de Masies de Voltregà, Panadero assegura que “al Barça he aconseguit ser un jugador més complet”. També desvela l’interès de la secció barcelonista abans del 2001 –quan va iniciar-se el lligam contractual amb el Barça per continuar cedit al Voltregà. “Em van trucar però encara era molt jove i anava a l’escola. Veia més factible evolucionar i arribar al primer equip del Voltregà”.

En l’entrevista, el jugador nascut a Torelló recorda els seus inicis com a blaugrana i alguns dels 44 títols assolits fins ara, com la primera Lliga i Lliga Europea, o la segona Final Four del Palau el 2014. “No pensava ni molt menys estar-hi tants anys ni aconseguir tants títols: només en volia guanyar un”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut