Tots els equips marxen de tornejos per Setmana Santa

Tots els equips marxen de tornejos per Setmana Santa

El MIC Costa Brava, la MeCup a Menorca, el Torneig Vila de Perelada o la Íscar Cup centren, entre d’altres, una setmana plena de campionats de primer nivell per als equips blaugranes

JUVENIL B – TORNEIG MIC COSTA BRAVA

L’equip de Quique Álvarez jugarà el Torneig MIC Costa Brava on es trobarà equips de tercer any de juvenil. Un repte que es presenta apassionant pels blaugranes que debutaran demà dimecres a Lloret de Mar contra el Weston FC (11.00). Dijous jugaran a Tossa de Mar, primer, contra el Figueres (12.00) i després ho faran a Caldes de Malavella contra el Wospac (18.00). Athletic Club, Màlaga, Vila-real i Aspire Football Dreams són els grans rivals dels blaugranes al torneig.

CADET A – TORNEIG MIC COSTA BRAVA

El Cadet A de Franc Artiga debuta el proper dimecres al MIC a Sils contra el Kaptiva Sports USA (10.00) a la primera fase del torneig. El dijous jugarà a Llagostera contra el Bin Yehud (11.00) i a Fornells de la Selva contra el FP Hermes (17.00). Els grans rivals del Cadet A en aquest torneig són el Manchester United, l’Espanyol, l’Aspire Academy, el Vila-real, el Bayern Múnic i l’Aspire Football Dreams. La final del MIC 2017 es juga el diumenge, 16 d’abril, a l’estadi de Montilivi (Girona).

CADET B – TORNEIG MECUP 2017

El Cadet B de Cristian Catena viatja a Menorca per disputar la MeCup 2017. El dimecres obrirà la primera fase jugant a Maó contra el CD Menorca (20.00). El dijous disputarà el primer partit a San Carlos contra el FC Mitdjylland (11.10) i el segon a Ses Caneletes contra el Tokushiwa Vortis (19.30). Els grans rivals dels blaugranes en aquest torneig són: el Manchester City, el CSKA Moscou, el Borussia Dortmund i l’Acadèmia Aspire. La final es disputa el diumenge, 16 d’abril, a Bintaufa.

INFANTIL A – TORNEIG MIC COSTA BRAVA

L’Infantil A de Carles Martínez obre el MIC Costa Brava, on defensa el títol, dimecres a Calonge contra el CSI (10.00). El dijous disputarà dos partits: el primer a Palafrugell contra el ISL Futbol (11.00) i el segon a Mont-Ras contra l’EU Figueres (17.00). Els grans rivals de l’Infantil A en aquest torneig són l’Espanyol, l’Inter, el Chelsea, el Manchester City, el Celta, el Porto i l’Acadèmia Aspire. La final es disputa el diumenge a l’estadi Montilivi (Girona).

INFANTIL B – TORNEIG ST. KEVIN’S BOYS CLUB

L’Infantil B de Sergi Milà és l’equip que viatja més lluny. Marxen cap a Irlanda per disputar el Torneig ST. Kevin’s Boys Cup. El divendres debutaran contra el Deportivo de la Corunya (17.30) i el dissabte jugaran el segon i darrer partit de la primera fase contra el West Bromwich Albion (11.30). St. Kevins, Genk i Olympique de Marsella són els tres equips de l’altre grup.

ALEVÍ A – TORNEIG MIC COSTA BRAVA

L’Aleví A de Marc Serra també marxa cap el MIC Costa Brava on defensa el títol aconseguit l’any passat en la final disputada contra el Reial Madrid (2-0). Els blaugranes debutaran dimecres a Torroella de Montgrí contra l’Albion SC White (11.00). Dijous completaran la primera fase jugant a l’Escala contra l’RCDE E. Costa Brava (12.00) i a L’Estartit contra el Sabadell (19.00). El Manchester United, l’Athletic Club, el Reial Madrid i l’Stoke City són els grans rivals dels blaugranes en aquest torneig.

ALEVÍ B – MUNDIALITO 2017 COSTA DAURADA

L’Aleví B de Jordi Pérez ja ha començat la seva participació al Mundialito 2017 que es disputa a la Costa Daurada. El dos primers partits els ha guanyat contra l’AF Angola (4-0) i l’Sport ED (8-0) i avui tanca la primera fase contra l’USA INT FC DC (10.00) i el Llevant (16.00). Sporting de Lisboa, Inter, Schalke 04, Juventus, Deportivo, Liverpool, Porto i Botafogo són els principals rivals dels blaugranes en aquest torneig internacional. La final es disputa el dissabte, 15 d’abril, a Cambrils.

ALEVÍ C I ALEVÍ D – TORNEIG F11 VILA DE PERELADA

Els equips de David Sánchez i Dani Horcas s’uneixen per disputar el XIII Torneig de Futbol 11 Vila de Perelada. Serà la primera experiència dels blaugranes al futbol 11. El divendres debutaran contra el Mataró (11.10) i jugaran després contra l’Athletic Club (18.10). Dissabte tancaran la primera fase contra el Perelada (12.15). Reial Madrid, Vila-real, Inter México i Girona formen l’altre grup.

BENJAMÍ A – ÍSCAR CUP MEDINA 2017

El Benjamí A defensa el títol aconseguit l’any passat a la Íscar Cup. Els nois de Jordi Font debuten el dijous a la primera fase contra el Leganés (11.00), CD Íscar (14.00) i Selecció Paulista (19.45). La final es disputa dissabte a les 13.20 hores. Milan, Betis, Arsenal, Espanyol, València, Celta, Reial Madrid, Atlètic de Madrid, Sevilla i Vila-real són els grans rivals dels blaugranes.

BENJAMÍ B – TORNEIG INTERNACIONAL SANTA PONÇA CUP

Els nois d’Òscar Jorquera, recents campions de Lliga, viatgen fins a Mallorca per jugar el Torneig Internacional Santa Ponça 2017. Dimecres debutaran contra l’UD Arenal (17.20). Els blaugranes tancaran la primera fase dijous contra La Salle (11.45) i el Mallorca (18.45) i divendres davant del Ciudad de Palma (13.40). Vila-real, Sevilla i València són els grans rivals dels blaugranes en aquest torneig.

BENJAMÍ C – IBERCUP CASCAIS 2017 PORTUGAL

El Benjamí C d’Albert Puig viatja fins a Portugal per jugar l’Ibercup Cascais 2017. Els blaugranes debuten avui a Estoril contra el Cally Stars i l’Alverca (15.45). Demà dimecres juguen contra l’Estoril (10.00) i l’AES Turcifal (15.00) i el dijous s’enfronten a l’Os belenenses (11.00). La final es juga dissabte a Cascais.

BENJAMÍ D – XI TORNEIG PRIMER TOQUE

Els nois d’Alexis Pintó defensen el títol aconseguit l’any passat al Torneig Primer Toque de Castelló. Els blaugranes debuten divendres contra l’Alboraya (18.00) i el PE Sant Jordi (19.40). Dissabte tanquen la primera fase contra el Primer Toque (09.50). València, Llevant, Vila-real i Espanyol són els grans rivals en aquest torneig.

PREBENJAMÍ – MUNDIALITO 2017 COSTA DAURADA

El Prebenjamí ja ha començat a disputar el Mundialito 2017 Costa Daurada. Va golejar a l’UCF Cambrils I (24-1) i a l’Sport ED SC (14-0) al debut i avui s’enfronta al Porto (12.00) i al EF San Pedro y San Pablo (19.00). Atlètic de Madrid, València, Sporting de Portugal, Sevilla i Màlaga són els grans rivals dels blaugranes en aquest torneig.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut